Show past events?
The Circus Centre presents,

Circus and Trampoline School Holiday Program

Date & time

18th of December 2018 at 8:30am
until 12:30pm

Additional dates

  • 19th Dec 2018 8:30am
    until 12:30pm

  • 20th Dec 2018 8:30am
    until 12:30pm

  • 2nd Jan 2019 8:30am
    until 12:30pm

  • 3rd Jan 2019 8:30am
    until 12:30pm

  • 4th Jan 2019 8:30am
    until 12:30pm

  • 8th Jan 2019 8:30am
    until 12:30pm

  • 9th Jan 2019 8:30am
    until 12:30pm

  • 10th Jan 2019 8:30am
    until 12:30pm

  • 15th Jan 2019 8:30am
    until 12:30pm

  • 16th Jan 2019 8:30am
    until 12:30pm

  • 17th Jan 2019 8:30am
    until 12:30pm

  • 22nd Jan 2019 8:30am
    until 12:30pm

  • 23rd Jan 2019 8:30am
    until 12:30pm

  • 24th Jan 2019 8:30am
    until 12:30pm

  • 29th Jan 2019 8:30am
    until 12:30pm

  • 30th Jan 2019 8:30am
    until 12:30pm

  • 31st Jan 2019 8:30am
    until 12:30pm


Contact

Address

146 Carrington Street   
O'Connor    
WA 6163
  • O’Connor

Overview

The Circus Centre is collaborating with Southern Star Trampoline and Gymnastics Academy to create a combined school holiday program for children aged five to fourteen.

Each day, we will host a four-hour session. The children will have two hours on trampolines, and then another two hours learning new circus skills. 

Enrol your child in one class to get a taster, or have them come in for every class to build on their circus skills over the summer break.

Watch our promotional video and enrol at https://www.thecircuscentre.com.au/school-holiday

Location

146 Carrington Street, O'Connor WA 6163

Dates

Week 1 Circus & Trampoline School Holiday Program

  • Dec 18, 19, 20, 2018
  • Jan 02, 03, 04, 2019
  • Jan 08, 09, 10, 2019
  • Jan 15, 16, 17, 2019
  • Jan 22, 23, 24, 2019
  • Jan 29, 30, 31, 2019 

 

Timetable

8:30 AM - 8:45 AM (15 MIN) Attendance, introduction, divide into 2 age-appropriate groups.

8:45 AM - 9:00 AM (15 MIN) Rules and warm-up

9:00 AM - 10:10 AM (70 MIN) Session 1 (Group A with Circus. Group B with Trampolines.)

10:10 AM - 10:30 AM (20 MIN) Lunch

10:30 AM - 10:40 AM (10 MIN) Rules and warm-up

10:40 AM - 11:50 AM (70 MIN) Session 2 (Group A with Trampolines. Group B with Circus.)

11:50 AM - 2:20 PM (30 MIN)Free time!

12:20 PM - 12:30 PM (10 MIN) Performances, thank you, about our programs etc.

 

Cost

The cost per child, per day, is $50.00.

See you there!


  • $50.00
    • Kids
    • Youth
  • Online
  • thecircuscentre.com.…
    • Air-conditioning
    • Parking
    • Toilets
    • Cash
    • Credit card
    • EFTPOS